Configuració de l'usuari
En aquesta pantalla trobaràs la secció de configuració del compte del teu compte de Mailrelay.
Hi pots accedir a través de Configuració >> Configuració de l'usuari o bé a la cantonada superior dreta, on es mostra el nom, >> Configuració de l'usuari.

Configuració de l'usuari (panell esquerre)
- Nom: camp per al nom de l'usuari.
- Email: adreça de email associada al compte.
- Número de registres per pàgina: control lliscant que determina quants elements es mostren a les llistes (subscriptors, informes de butlletins enviats, etc.) per pàgina. Va des de 10 (càrrega més ràpida) fins a 100 (càrrega més lenta, però pots veure més dades alhora).
- Freqüència d'enviament d'informes:caselles de selecció per triar amb quina freqüència vols rebre informes automàtics per email sobre les teves campanyes:
- Després que hagi acabat l'enviament
- Cada 1, 2, 6, 12 o 24 hores (pots seleccionar diverses opcions)
- Botó Actualitza Usuari: desa els canvis fets en aquesta secció.
Canvia la contrasenya (panell dret, a dalt)

- Contrasenya actual: introdueix la contrasenya actual d'accés al compte.
- Contrasenya: la nova contrasenya que vols establir.
- Confirmació de la contrasenya: repeteix-la per evitar errors de tecleig.
- Botó Canvia la contrasenya: aplica el canvi.
Autenticació de dos factors (panell dret, a baix)

Mostra l'estat actual:
- Estat: mostra si està Habilitat (és a dir, que tens l'autenticació de dos factors habilitada).
- Opció per substituir el dispositiu: per si has canviat de telèfon o vols tornar a connectar-lo.
- Desactiva: opció per eliminar l'autenticació de dos factors perquè no se't torni a demanar un codi 2FA cada vegada que accedeixis al teu compte de Mailrelay.
- Telèfon mòbil de recuperació: si mostra Configurat, vol dir que ja l'has configurat (IMPORTANT: AFEGEIX SEMPRE UN TELÈFON MÒBIL DE RECUPERACIÓ AL TEU COMPTE).
- Configurar: serveix per configurar aquesta opció de telèfon mòbil de recuperació.
Si no tens l'autenticació de dos factors configurada, es mostrarà així:

- A Estat es mostra l'estat actual: en aquest cas indica Inhabilitat.
- Botó Activa: activa la verificació en dos passos (2FA), afegint una capa addicional de seguretat a l'inici de sessió (normalment amb una app com Google Authenticator). Tens més informació sobre com activar el 2FA.