Saltar al contingut principal

Com esborrar el meu compte

Si ja no faràs servir la teva plataforma d'email màrqueting, pots sol·licitar que eliminem el teu compte de Mailrelay. En aquest article t'expliquem com fer-ho, tant si tens accés al compte com si no.

Per esborrar un compte cal contactar amb el departament de suport perquè, si necessiteu algun tipus d'ajuda prèvia a l'esborrat, pugueu rebre assistència.



Com eliminar el meu compte si hi tinc accés


Sol·licitar l'esborrat d'un compte és tan senzill com fer clic a Ajuda-->Tiquets--> Nou tiquet -->Per al Departament de Suport i això et permetrà notificar que vols el tancament del teu compte. 

Panell de Mailrelay Ajuda Tiquets Nou tiquet per al departament de Suport per sol·licitar ajuda


El tancament dels comptes es gestiona des del departament de suport, i cal crear un tiquet. Per fer-ho, només has d'incloure unes dades senzilles: 


Formulari Obrir tiquet amb el departament de Suport amb l'assumpte "Vull tancar el meu compte".

  • Departament: has de seleccionar Suport.
  • Assumpte: Indica de manera clara el motiu, com per exemple: Vull tancar el meu compte
  • Descripció: Inclou un text on indiquis el nom del compte que vols eliminar, així com qualsevol informació que consideris útil incloure-hi.


Si ho vols, pots adjuntar documents des de la zona d'adjunts (Carregar arxius (màx. 5)) i, després, has de passar el reCAPTCHA per validar-te (No sóc un robot). 


Amb tot llest, només cal fer clic al botó Enviar i des de suport t'eliminaran el compte.


Com eliminar el meu compte si no hi tinc accés

Si no hi tens accés, pots demanar-ho des del correu electrònic associat al compte a la nostra pàgina de contacte

Al formulari, selecciona Otras consultas a ¿Sobre qué es tu consulta? i escriu a Email l'email associat al compte.

Pàgina de contacte de Mailrelay amb el menú Contacto, el desplegable ¿Sobre qué es tu consulta? amb Otras consultas seleccionat i el camp Email

En eliminar el compte s'esborren els contactes i els butlletins, per això és convenient exportar-los abans de l'eliminació.

Així conserves la teva llista de subscriptors per si més endavant vols tornar a enviar newsletters o fer campanyes d'email màrqueting.


En esborrar el compte, el domini queda bloquejat per crear comptes nous i, per crear-ne un altre amb el mateix domini, ens hauries de demanar que desbloquegem el domini.


Articles relacionats

T'ha resultat útil aquest article?

Genial!

Gràcies pels teus comentaris

Sentim que no t'hàgim pogut ajudar

Gràcies pels teus comentaris

Explica'ns com podem millorar aquest article!

Selecciona almenys un dels motius
La verificació de CAPTCHA és obligatòria.

Comentaris enviats

T'agraïm el teu esforç i intentarem arreglar l'article